Salata cu paste, branza si masline

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste ( sub forma de orez)
  • 1 ceapa verde
  • 1 castravete
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 1 legatura partunjel verde
  • 1 lingura busuioc
  • 1 rosie
  • 150 g telemea
  • 6 masline
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

1. Fierbi pastele in apa conform timpului inscris pe pachet si api le lasi sa se scurga.

2. Cureti ceapa si o tai solzisori, tai lelii castravetele si le adaugi peste paste inpreuna cu rosia decojita si taiata bucatele, branza cubulete si maslinele fara samburi.

3. Amesteci busuiocul tocat marunt, sucul de lamanie, uleiul, sarea si piper dupa gust si torni sosul format in salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise