Salata cu paste colorate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 150 grame de paste colorate(verzi, portocalii, negre)
  • - 300 grame piept de pui
  • - 4 ciuperci
  • - 50 grame de cascaval
  • - knorr dressing grecesc
  • - patrunjel tocat

Mod de preparare

Pastele colorate se pun la fiert in apa cu sare.

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in ulei incins.

Ciupercile se taie feliute.

Patrunjelul se toaca marunt.

Se pun toate intr-o salatiera, se asezoneaza cu knorr dressing grecesc si pe deasupra se orneaza cu cascaval ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise