Salata cu paste si brinza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de paste spirala
  • 1 salata verde mare sau 2 mai mici
  • 1 ceapa
  • 1 castravete mare
  • 2 rosii
  • citeva frunze de busuioc
  • 300 g branza de vaca
  • o legatura patrunjel
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb pastele dupa instructiuni.Se dau prin jet de apa rece. Intr-un bol se pune ceapa taiata rondele, rosiile feliute subtiri si castravetele. se spala salata . In bolul cu legumele taiate se pun frunzele de salata rupandu-le fasiute subtiri. Se adauga branza si se amesteca cu zeama de lamaie si uleiul. Se adauga patrunjelul tocat marunt, busuiocul si pastele. Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise