SALATA CU PASTE SI FETA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga macaroane scurte;
  • 150 g mazare congelata;
  • 200 g branza feta, maruntita;
  • sare si piper negru macinat;
  • ulei de masline;
  • 2 cescute de masline verzi si negre.

Mod de preparare

Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pa ambalaj. Le scurgem de apa, le punem intrun castron. Intre timp firbem mazarea, o scurgem de apa, o adaugam peste macaroane, Adaugam branza feta , uleiul, sarea, piperul, maslinele. Se desavarseste gustul cu Knorr grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise