SALATA CU PASTE SI PIEPT DE PUI

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste tubulare sau spirale
  • 250 g piept de pui fiert
  • 250 g rosii
  • 1 castravete
  • 1 ardei iute
  • 1 lamaie
  • 200 g amantana
  • 200 g iaurt mai slab
  • 30-40 g cascaval ras sau cas de oaie
  • 50 g masline negre pt ornat
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam si curatam legumele, taiem rosiile in 4, castravetele felii, ardeiul iute inele, pieptul de pui cubulete. Pastele scurse de apa se amesteca cu legumele si carnea. Pregatim un dressing din zeama si coaja de lamaie rasa, smantana, iaurt, sare, piper. Turnam dressingul peste salata, amestecam, radem cascavalul(sau branza), ornam cu masline negre.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise