Salata cu paste si praz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 150 grame de paste
  • - un fir de praz
  • - un morcov
  • - un ardei gras portocaliu
  • - o mana de susan
  • - boia dulce
  • - piper
  • - sare
  • - putin patrunjel tocat
  • - 50 grame de cascaval ras
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare.

Morcovul, prazul si ardeiul gras se taie rondele si apoi se calesc in putin ulei.

Patrunjelul se toaca marunt.

Cascavalul se da pe razatoarea fina.

Susanul se introduce la cuptor pana devine rumen.

Toate acestea se pun intr-un bol, se adauga piper, sare si boia, susanul, patrunjelul tocat, se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean si pe deasupra se presara cascavalul ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise