Salata cu pere umplute

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pere mijlocii tari
  • 100 g branza de vaci degresata
  • 1 salata verde mare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 varf de cutit nucsoara rasa
  • 1 lingura seminte de pin
  • 100 ml suc de mere
  • 1 lingura otet de mere
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca usor bine branza de vaci cu nucsoara, mararul si putina sare, se lasa la rece;

Se curata perele de coaja, se taie in 2 pe lungime, se scobeste cu atentie casuta cu seminte, se stropesc cu zeama de lamaie;

Salata verde se spala, se scurge bine, apoi salata taiata fasii se aseaza in vasele de servit;

Pe fiecare farfurie cu salata se pune deasupra cate o jumate de para;

Se umple mijlocul golit al perelor cu branza de vaci;

Se amesteca sucul de mere cu otetul, sarea si piperul si se toarna peste salata, iar peste pere se presara seminte de pin tocate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise