Salata cu peste afumat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti afumati
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2 morcovi
  • 1 dressing mediteranean
  • sare
  • piper
  • otet de mere

Mod de preparare

Se taie ceapa julien, morcovul se da prin razatoarea mare, pestele se taie cubulete mici, se amesteca toate ingredientele cu dressing-ul, sare, piper si pt cine doreste se mai adauga putin otet de mere. Se lasa la frigider 2-3 ore, dupa care se poate servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise