Salata cu peste afumat si avocado

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 avocado,
  • 1 cutie mica porumb,
  • cateva frunze de salata,
  • 1 bucata peste afumat,
  • 3 oua de gaina sau oua de prepelita(5-6 bucati),
  • 40 g orez prefiert sau basmati, cateva frunze de patrunjel,
  • sare, piper, ulei masline, otet balsamic

Mod de preparare

Orezul se pune la fiert in apa cu putina sare, se respecta timpul indicat pe ambalaj. Ouale se pun la fiert pentru 6-7 minute(ouale de gaina) , pentru ouale de prepelita 5 minute. Intr-un bol se pun ouale taiate in 4 sau 2 , salata verde maruntita, avocado curatat si taiat cubulete, pestele afumat maruntit(si curata de oase daca are), porumbul scurs, orezul scurs si racit, patrunjelul tocat fin. Se adauga sare, piper, 3 linguri ulei, 2 linguri otet, se amesteca bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise