SALATA CU PESTE AFUMAT SI CAS

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 salata verde;
  • 1 conserva sprot afumat sau 150 grame hamsie afumata;
  • 300 grame cas(vaca sau oaie,dupa preferinta);
  • 1 legatura ceapa verde;
  • 1 legatura ridichi;
  • 2-3 rosii;
  • 1 legatura marar;
  • sare,piper,otet,ulei masline,cimbru.

Mod de preparare

Pestele,daca este la conserva,se scurge de ulei si se pune pe servetele absorbante;

Ceapa,ridichile se curata,salata se spala frunza cu frunza,se pune la uscat,dupa care se taie,respectiv se rupe si se pun intr-un bol de salata;

Rosiile se spala, se taie felioare;

Casul se taie cuburi;

Se face un dresing din otet,cimbru,ulei masline,marar,sare,piper(dupa gust),se toarna peste salata si se amesteca usor pana la incorporare;

Se pune pe un paltou,se orneaza cu bucatele de cas,rondele de ceapa verde si peste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise