Salata cu peste si fasole

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g cartofi fierti
  • 70 g masline
  • 250 rosii
  • 250 g fasole verde pastai
  • 10 pestisori in ulei sau marinate
  • 200 g ulei
  • 3 linguri otet
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lngura zahar
  • 1 lingurita sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se taie in patru parti, apoi in felii, dupa care se stropesc cu ulei; Rosiile se taie feliute si se stropesc cu ulei;

Fasolea se fierbe, dupa caz se folosesc cele din conserve, apoi se stropesc cu ulei;

Se prepara un sos din otet, mustar, sare, zahar, piper si ulei; Se alege o farfurie plata, se asaza pe mijloc fasolea verde, de jur imprejur cartofii, deasupra feliile de rosii, pestisorii, iar la sfarsit se toarna sosul deasupra;

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise