Salata cu peste si legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva macrou in suc propriu
  • 3 fire de ceapa verde
  • 100 gr masline negre
  • 1 castravete
  • sare
  • piper
  • knorr salad dressing
  • patrunjel verde si lamaie pentru decor

Mod de preparare

Se scurge bine pestele din conserva, se indeparteaza cu grija toate oasele apoi se taie bucati mari( sau se rupe cu furculita). Se adauga ceapa tocata, maslinele, castravetele taiat cubulete, si knorr salad dressing tzatziki cu smantana. Se orneaza cu patrunjel verde si felii de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise