Salata cu piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 400 gr. ciuperci
  • 350 gr.rosii cherry
  • o salata
  • o legatura de ridichii
  • un ardei rosu si unul galben
  • 4 oua fierte
  • 1oo gr. branza telemea
  • 150 gr.iaurt
  • o lamaie
  • sare, piper, patrunjel, marar
  • 50 gr.ulei
  • 100 gr.unt

Mod de preparare

- pieptul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se taie cubulete;

- ridichile se spala si se taie in 4, la fel si rosiile cherry;

- ardeii se taie pe lungime in fasii subtiri, iar salata verde se spala, se usuca si se rupe;

- ciupercile se curata, se taie felii si se trag la tigaie in unt, condimentate cu putina sare si piper;

- dupa ce ciupercile s-au calit se adauga peste pieptul de pui si celelalte legume, se adauga si branza taiata cubulete, ouale fierte taiate felii, iar la sfarsit un dressing de iaurt (iaurt, putin ulei, zeama de lamaie, sare, piper, marar, patrunjel).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise