Salata cu portocala si telina

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale,
  • 1/2 radacina de telina,
  • 1 ceapa rosie,
  • 5-8 fire marar,
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • 2 linguri ulei masline,
  • sare, piper,

Mod de preparare

Ceapa se curatat si se taie rondele sau solzisori. Telina se curata si se da pe razatoare. Portocala se curata, se desface in felii si se curata de pielite. Se pun toate intr-un bol. Se prepara sosul vinegreta: se amesteca bine cu furculita, uleiul, zeama de lamaie, sare si piper. Se varsa peste salata, se amesteca bine si se adauga mararul tocat fin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise