Salata cu porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g mandarine din compot,
  • 425 g porumb din conserva,
  • 550 g conserva peste in ulei,
  • 2 cepe mari,
  • 2 lamii,
  • sare, piper, zahar,
  • 6 linguri ulei de masline,
  • busuioc

Mod de preparare

Se scurg mandarinele si se taie cuburi. Porumbul se scurge de zeama. Pestele se scoate din conserva si se pune pe o hirtie absorbanta. Se amesteca mandarinele cu pestele si cu porumbul. Se toaca ceapa marunt si se amesteca usor cu restul ingredientelor. Se amesteca sucul unei lamii cu 5 linguri suc din compot si uleiul, sare, piper; se foloseste mixerul pentru a nu se taia dressing-ul. Se toarna peste salata si se presara busuioc tocat. Se decojeste cealalta lamiie si se decoreaza salata. Se serveste dupa citeva ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise