Salata cu porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. muschi file
  • o cutie de porumb Bonduelle
  • gogosar murat (dupa gust)- intre o jumatate de borcan si un borcan plin
  • paste spiralate (o jumatate de punga) si maioneza

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa fierbinte cu o lingurita de sare. Intre timp se spala porumbul, se toaca in cuburi mici muschiul file si gogosarul. Dupa ce pastele s-au fiert se clatesc sub jet de apa rece si se scurg. Apoi se amesteca toate ingredientele: muschiul file, porumbul, gogosarul, pastele si maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise