Salata cu pui pane

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui,
  • 1 capatana mica salata,
  • 5-6 rosii cireasa,
  • 100 g parmesan,
  • 4 felii paine,
  • 1 lingura capere,
  • 1 catel de usturoi,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita mustar,
  • 1 lingura otet,
  • 3 linguri,
  • 2 linguri maioneza,
  • sare, piper, faina, pesmet,

Mod de preparare

Feliile de paine se ung cu ulei de masline, se freaca cu catelul de usturoi taiat in doua, se taie in cubulete mici(crutoane), se aseaza pe o tava si se pune in cuptor, pentru a se praji bine pe toate partile. Puiul se taie in bucatele de cativa cm(2-3). Ouale se amesteca cu putina faina. bucatele de pui se trec prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana devin auri. Se aseaza pe o farfurie tapetata cu hartie absorbanta, pentru a se indeparta surplusul de ulei. Salata se spala, se desface in foi, se aseaza pe o farfurie, se adauga bucatele de pui pane, rosiile taiate in doua, crutoanele, bucatele de parmezan. Din ulei, mustar, otet, sare, piper, maioneza, se face un sos care se adauga peste salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise