Salata cu salam

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr salam
  • 150 gr mazare
  • 300 gr morcovi
  • 300 gr castraveti murati
  • 200 gr maioneza
  • mustar
  • sare

Mod de preparare

Morcovii se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece. Dupa ce au fiert, se racesc si se taie in felii. Castravetii se curata de coaja si seminte, din care jumatate se taie marunt si se adauga la morcovi, impreuna cu mazarea scursa de zeama, mustarul, jumatate din maioneza si sare. Se amesteca usor, se aseaza pe un platou, iar pe deasupra se aeaza feliile de salam curatate de pielita si taiate subtiri. Salata se decoreaza cu restul de maioneza, felii de castravete.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise