Salata cu sos picant

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame carne de porc
  • - 4 rosii
  • - 2 castraveti
  • - o mana de boabe de naut
  • - tarhon proaspat
  • - boabe de porumb
  • - o salata verde
  • - knorr dressing mediteranean
  • - 6 linguri de sos picant

Mod de preparare

Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in ulei incins.

Rosiile si castravetii se taie feliute.

Salata verde se spala si se rupe fasii.

Nautul se fierbe in apa cu sare.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga boabele de porumb, sosul picant si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise