Salata cu spanac, sfecla rosie si oua

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de spanac
  • - o sfecla rosie
  • - 2 oua fierte
  • - un morcov
  • - o legatura de marar
  • - otet
  • - knorr dressing ardei si verdeturi

Mod de preparare

Spanacul se taie fasii.

Sfecla rosie simorcovul se dau pe razatoarea mare.

Mararul se toaca marunt.

Ouale fierte se taie in 6 fiecare in parte.

Se pun itnr-o salatiera, se adauga putin otet si se asezoneaza cu knorr dressing ardei si verdeturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise