salata cu sparanghel

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde mare
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ardei verde mare
  • 1 ardei rosu mare
  • 1 castravete
  • 250 g sparanghel
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri otet

Mod de preparare

Se spala bine salata, sub jetul de apa rece si se taie .Se spala ardeii, se indeparteaza coditele si semintele, apoi se taie rondele. Se spala castravetele si se taie felii subtiri. Se taie felii oule.

Se pun toate ingredientele intr-o salatiera mare si se amesteca usor.

Separat, se amesteca uleiul cu otetul, sparanghelul taiat fin, sare si piper, dupa gust, apoi se toarna peste ingredientele din salatiera. Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise