Salata cu sparanghel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g sparanghel alb
  • sare
  • 5linguri suc de lamaie
  • zahar
  • 2cepe verzi
  • 1oog untisor
  • 250g capsuni
  • 1leg.menta
  • 100g iaurt slab
  • 1lingura otet balsamic
  • 1lingura piper
  • 50g parmezan.

Mod de preparare

Spalati sparanghelul, apoi curatati-l de frunze. 1 lingura suc de lamaie, si zahar. Ceapa, tulpinile se fierb 15 min in apa cu sare, ceapa verde curatata si spalata se taie inele. Sparanghelul se scurge si se taie in bucati de 3cm. Untisorul se spala, se rup frunzele si se toaca. Capsunile se spala si se taie jumatati. Se spala menta, se taie fasii si se amesteca cu iaurtul, restul de lamaie, sarea, piperul si zaharul. Se amesteca ingredientele ptr. salata cu dressingul ,iar la final se presara parmezan peste salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise