SALATA CU TELEMEA DE BIVOLITA

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.500 grame telemea de bivolita;
  • 2.5 oua fierte tari;
  • 3.1 salata verde;
  • 4.1 legatura marar;
  • 5.1 legatura ceapa verde;
  • 6.2-3 fire usturoi verde;
  • 7.2 legaturi de ridichi;
  • 8.2-3 rosii tari;
  • 9.sare,piper,ulei masline,zeama de lamaie.

Mod de preparare

Salata se spala foarte bine,frunza cu frunza,se pune la scurs si se usuca bine de apa. Ceapa, usturoiul, mararul se toaca marunt. Salata se rupe bucati potrivite,ridichile se curata, se taie felii potrivite,rosiile la fel. Branza se da prin razatoarea cu gauri mari,ouale se taie rondele.

Se amesteca salata,ceapa,usturoiul,mararul,ridichile,se adauga un dresing din ulei masline,zeama de lamaie,sare si piper,se omogenizeaza ingredientele. Se pun ingredientele intr-un bol de salata,deasupra se presara branza rasa,in mijloc ouale taiate rondele,iar pe margine rosiile felii.

Se poate presara si putin marar,se da la frigider,se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise