SALATA CU TELEMEA DE BIVOLITA

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.500 grame telemea de bivolita;
  • 2.5 oua fierte tari;
  • 3.1 salata verde;
  • 4.1 legatura marar;
  • 5.1 legatura ceapa verde;
  • 6.2-3 fire usturoi verde;
  • 7.2 legaturi de ridichi;
  • 8.2-3 rosii tari;
  • 9.sare,piper,ulei masline,zeama de lamaie.

Mod de preparare

Salata se spala foarte bine,frunza cu frunza,se pune la scurs si se usuca bine de apa. Ceapa, usturoiul, mararul se toaca marunt. Salata se rupe bucati potrivite,ridichile se curata, se taie felii potrivite,rosiile la fel. Branza se da prin razatoarea cu gauri mari,ouale se taie rondele.

Se amesteca salata,ceapa,usturoiul,mararul,ridichile,se adauga un dresing din ulei masline,zeama de lamaie,sare si piper,se omogenizeaza ingredientele. Se pun ingredientele intr-un bol de salata,deasupra se presara branza rasa,in mijloc ouale taiate rondele,iar pe margine rosiile felii.

Se poate presara si putin marar,se da la frigider,se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise