Salată cu ţelină şi piept de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui, fiert in apa usor sarata si taiat cubulete,
  • 3 teline mai micute, curatate, spalate, date pe razatoare, stropite cu zeama de lamaie,
  • cateva masline,
  • cateva linguri de maioneza (preparata dintr-un galbenus fiert si unul crud),
  • cascaval ras,
  • sare, piper.

Mod de preparare

Am amestecat usor intr-un bol carnea cu telina rasa, am potrivit gustul de sare si piper, am adaugat maioneza. Am decorat cu felii de masline si cu cascaval ras.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise