Salata cu untisor, dovlecei si conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un dovlecel
  • - 100 grame de conopida
  • - 150 grame de untisor
  • - faina
  • - oua
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - 200 grame de piept de pui
  • - 4 castraveciori murati
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Dovlecelul se taie feliute, se da prin faina cu ou si se prajeste in ulei incins.

Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa cu sare, se lasa la scurs si apoi se da prin faina cu ou si se prajeste in ulei incins.

Untisorul se taie fasii

Patrunjelul se toaca marunt.

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in ulei incins.

Castraveciorii se taie rondele.

Se pun toate intr-o salatiera si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise