. Salata cu untisor si merluciu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 bucati de peste merluciu
  • - jumatate de conopida
  • - 200 grame de untisor taiat fasii
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean
  • - faina
  • - oua
  • - ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se taie felii, se trec prin faina cu ou si se prajesc in ulei incins.

Conopida se fierbe in apa cu putin delicat si cand este gata se desface in buchetele.

Pestele, untisorul si conopida se pun intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise