Salata cu zarzavat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cicoare amara, tocata marunt
  • 2 cesti andive, tocate marunt
  • 1 lingura praz, tocat marunt
  • 2 cepe de iarna, taiata solzisori
  • 1 lingura menta proaspata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri de rodii
  • sare

Mod de preparare

Verdeturile si zarzavatul se curata, se spala si se lasa sa se scurga bine;apoiu se toaca si se pun intr-un castron mare. Se stropesc cu ulei de masline , se adauga melasa , se amesteca si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise