Salata de andive

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 de grame de andive (3-4bucati) ,
  • 3 cartofi fierti mai tari,
  • 6 nuci,
  • o lamaie,
  • mustar, otet, piper macinat,
  • cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Se spala andivele si se taie in lamele cam de 4cm lungime.

Se curata cei 3cartofi, se taie cuburi, se adauga sucul de lamaie. Se amesteca cu andivele taiate,apoi se adauga un sos facut cu 2 linguri mustar, 1 lingura otet, 1lingura apa, un varf de cutit de piper. Se adauga samburii de la cele 6 nuci si se presara cu patrunjelul taiat fin.

O salata delicioasa si foarte usoara.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise