Salata de andive

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 andive
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 1/2 lamaie(zeama)
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Andivele se curata si se spala frunza cu frunza sub un jet de apa rece.Se lasa sa se scurga bine de apa,eventual le stergem cu un prosop curat.

Se prepara intr-un bol sosul:galbenusurile se freaca mai intai cu uleiul turnat ca la maioneza,se adauga mustarul,sarea si zeama de lamaie.

Intr-un castron se pun frunzele de andive rupte bucati potrivite,peste care se adauga sosul.

O salata usoara si mai ales sanatoasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise