Salata de andive cu ciuperci si piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 andive; un piept de pui; 500 gr ciuperci; maioneza.

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe si cand se raceste se taie in cubulete; ciupercile se fierb si se taie de asemenea in bucatele.

Andivele taiate rondele se amesteca cu pieptul de pui, ciupercile si maioneza facuta in casa la care eu adaug si un iaurt mic pentru a nu fi asa de gretoasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise