Salata de andive cu ficatei de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 andiva mare
  • 4 rosii
  • 200 gr. ficatei de pui
  • putina faina
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 4 linguri otet de vin
  • 4 linguri ulei
  • 1 bagheta
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Se spala andiva, se curata, se sterge si se taie bucati. Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot semintele si se taie felii. Se spala, se sterg ficateii de pui, se taie felii si se presara cu putina faina. Se taie slaninuta in cubulete, se prajeste si se lasa sa se scurga. Se adauga in tigaie 1lingura de unt si se prajesc ficateii cate 2 min. pe fiecare parte. Se condimenteaza dupa gust. Se amesteca mustarul, otetul, sarea, piperul si uleiul. Se taie bagheta in felii care se prajesc in 2 linguri de unt. Se ung feliile de paine cu usturoiul pisat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise