Salata de andive cu piept de pasare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g andive
  • 300 g piept de pasăre fiert
  • 200 g maioneză
  • 2 linguri smântână
  • o jumătate lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se aleg andive albe (cele cu frunze verzi sunt amare), li se taie rădăcina şi cu vârful cu un cuţit, se curăţă frunzele de puncte negre atunci când există. Se taie andivele în lung pentru a se desface toate foile şi miezul, care se pun într-o salatieră. Acestea se amestecă bine cu pieptul de pasăre.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise