Salata de andive cu piept de pasare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • andive (700g), piept de pasare fiert (350g), maioneza, smintina (3
  • linguri), zeama de lamiie (1/2 lamaie).

Mod de preparare

Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt

amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de

apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele, care se lasa intregi sau se

rup in doua, se pun intr-o salatiera sau intr-un castron, se amesteca cu

pieptul de pasare taiat in lung si cat mai subtire; cu maioneza (preparata

din: 1 ou, 150ml ulei, sare, zeama de lamaie) si cu smantana; se sareaza,

se pipereaza si se acreste dupa gust.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise