Salata de andive cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 andive
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • mustar picant
  • 1 lamaie
  • 2-3 masline
  • 1 ardei
  • sare
  • ulei
  • piper

Mod de preparare

1. Pui carnea la fiert in apa cu sare.

2. Fierbi 5 minute si 2 oua, le tii apoi sub un jet de apa rece, le cureti si amesteci galbenusul crud. Le freci cu ulei pana obtii o maioneza, pui doua linguri de nustar, zeama de la 1/2 lamaie, sare si piper dupa gust si o dai la frigider.

3. Scoti carnea fiarta, o scurgi, o dezosezi, o tai cubulete si o lasi deoparte.

4. Treci andivele sub un jet de apa rece, le cureti de frunzele vestejite si de cotoare, pastrezi o andiva pt decor, iar pe celelalte le tai fasii subtiri. Le amesteci cu maioneza picanta, pui restul de zeama de lamaie si potrivesti gustul de sare si piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise