Salata de andive cu sos de mustar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g andive
  • - 150 g ulei
  • - 30 g mustar
  • - 50 g lamaie
  • - 1/2 leg verdeata
  • - 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Andivele se spala, se indeparteaza frunzele vestede.

Se desfac frunzele sanatoase si se taie in doua in lung.

Mustarul se subtiaza cu putina apa, se adauga uleiul, picatura cu picatura, ca la maioneza, pana ce s-a incorporat intreaga cantitate de ulei.

Se potriveste gustul cu sare si zeama de lamaie, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata.

Se aseaza andivele intr-un castron si se toarna pe deasupra sosul de mustar fara sa se amestece.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise