Salata de avocado

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc avocado
  • o rosie
  • o salata mica
  • sare si piper
  • 100 gr fasole fiarta
  • 100 gr branza data prin razatoare
  • smantana
  • 2 oua fierte tari
  • un castravete mediu
  • o muratura
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • 2 lingurite nuci tocate
  • condimente diverse

Mod de preparare

Se spala salata si se lasa in frigider, intr-un vas cu capac. Se spala castravetele, se taie felii si se presara cu sare si piper. Se curata avocado de coaja si se taie in doua, longitudinal. Se acopera cu zeama de lamaie. Se acopera cu un capac. Se amesteca muratura taiata marunt cu branza, cu fasolea si condimente. Cu aceasta umplutura se umplu bucatile de avocado. Pe fiecare jumatate de fruct se pune cate o felie de rosie. Se asaza pe pat de frunze de salata. Feliile de castravete se asaza pe felii de oua si se decoreaza frumos platoul cu ele. Se garniseste cu smanatana si cu nuci taiate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise