Pieptul si legumele curatate,spalate se pun la fiert intr-o oala cu 4linguri sare(nu va speriati,nu vor fi sarate)iar dupa ce au fiert si racit,se taie totul in cubulete mici;se adauga castravetii de asemenea taiati marunt si storsi de zeama,piper si sare pentru persoanele care consuma mai multa sare,se amesteca totul bine cu 3/4din maioneza,dupa omogenizare,se pune salata pe un platou si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Pentru maioneza,se pune intr-un bol inalt si cilindric toate ingredientele(oul cu tot cu albus),se proceseaza cu blenderul vertical fara sa se ridice sau sa se miste blenderul iar dupa 1min,maioneza este gata;pentru cine doreste mai multa maioneza se dubleaza cantitatile dar si bolul sa fie mai mare
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise