Salata de boeuf germana

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi
  • 400g pulpa de vita
  • 2 cepe
  • 150g castraveti in otet
  • 3 oua
  • 300g rosii
  • 120g ketchup
  • 100ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea spalata se pune la fiert bucata intreaga in apa clocotita.Dupa racire se taie bucati.Cartofii fierti in coaja se racesc,se curata si se taie cuburi.Castravetii se taie cuburi;ceapa se taie marunt ,se opareste 2 min.in apa clocotita si se scurge.Ouale fierte tari se taie felii.Se pun intr-un vas cartofii,carnea,ceapa,castravetii si se amesteca usor cu ulei,sare,piper si ketchup.Se garniseste cu felii de ou fiert si cu felii de rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise