Salata de broccoli cu Rochefort

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr broccoli,
  • 100 gr branza Rochefort,
  • 100 gr miez de nuca,
  • 50 gr praz,
  • 30 ml ulei de masline,
  • 1/2 lamaie,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Broccoli se rupe in buchetele si se pun la inabusit intr-un vas cu putina apa si sare. Dupa ce s-a inmuiat, se scurge bine de apa si se lasa la racit. Branza se rupe bucatele sau se taie cubulete, nuca se coace putin la cuptor, se raceste si se rupe si ea bucatele. Intr-un vas se amesteca prazul feliat subtire, sare, piper, uleiul de masline, se dilueaza totul cu zeama de lamaie si se adauga si bucatelele de nuca. Buchetelele de broccoli se amesteca impreuna cu bucatelele de branza, se aseaza pe o farfurie si se asezoneaza totul cu sosul format.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise