Salata de carne de pasare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g piept de pui fript la grill, fara piele si oase
  • 4 grepfruturi roz
  • 6 morcovi
  • 4 dovlecei mici (zucchini)
  • 600 g iaurt slab (1,5% grasime)
  • praf de curry
  • coriandru macinat
  • chimen macinat
  • cimbru faramitat
  • sare
  • 3 l.s. zeama de lamaie
  • 200 g salata asortata (produs finit)

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se taie cuburi. Se decojesc grepfruturile, se desfac feliile

de pielita alba cu grija si se taie feliutele in romburi. Morcovii si dovleceii

se razuiesc (nu prea marunt).

2. Iaurtul se amesteca cu praful de curry, coriandrul macinat, cu chimenul, cu

cimbrul si cu sarea. La urma se adauga zeama de lamaie.

3. Romburile de grepfrut, morcovul, dovlecelul se pun intr-un castron si se

amesteca cu sosul marinat.

4. Salata asortata se asaza pe un platou mare. Mixtura din grepfrut si legume se

pune peste salata. Cuburile de piept de pui se aranjeaza peste compozitie.

meniu acasa prescurtari revenire

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise