SALATA DE CARTOFI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg.cartofi noi,
  • 300g.broccoli,
  • 10ml.vin de Xerex;
  • Pentru sos:
  • 250ml.supa ,
  • 20ml.vin de Xerex,
  • sare,
  • piper,
  • sofran,
  • 8 felii subtiri friptura de vitel;

Mod de preparare

1. Cartofii fierti se curata de coaja si se taie in doua. Se pastreaza 100g. pentru sos.

2. Se fierbe broccoli "al dente".

3. Se amesteca cu mixerul toate ingredientele pentru sos, inclusiv restul cartofilor, apoi se lasa la rece 30 minute.

4. Se aseaza pe farfurii fripturile de vitel si cartofii acoperiti cu sos. Se decoreaza cu buchetele de broccoli. Carnea se poate inlocui cu branza de vaci frecata cu ceapa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise