Salata de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 200 ml. supa
  • 1 lingurita de mustar
  • 3-4 linguri de otet
  • 5 linguri de ulei
  • sare
  • piper si 1 castravete.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa sa se raceasca dupa care se curata de coaja (daca sunt noi se curata, se spala si se fierb intregi in apa cu sare).

Se lasa sa se raceasca dupa care se taie rondele.

Se toaca o ceapa cubulete si se fierbe in supa.

Se ia de pe foc si se adauga mustarul, otetul, uleiul sarea si piperul, apoi se toarna peste cartofi si se lasa salata 50-60 min. pentru ca toate ingredientele sa se patrunda.

Castravetele si ceapa se curata, se spala, se taie rondele si se adauga in salata.

Se orneaza cu frunze de patrunjel tocat marunt.

Se poate servi cu friptura sau snitel.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise