Salata de cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 1 ceapa mica sau 1 bucata mica de praz
  • 6 fire chives (arpagic)
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri maioneza
  • 1 varf de lingurita mustar (eu am folosit unul englezesc mai iute)
  • cubulete de sunca (eu am avut cam 50-70g)
  • sare, piper

Mod de preparare

Am fiert cartofii in coaja in apa cu sare.Cand s-au racit i-am decojit si taiat cuburi nici mari nici mici.Oricum cartofii mei se faramitau pentru ca au fost cartofi albi, fainosi.

Smantana am amestecat-o cu maioneza si mustarul.

Intr-un castron incapator am amestecat cartofii cu amestecul de maioneza, smanatana, mustar, prazul taiat rondele subtiri, cubuletele de sunca si firele de chives.

Am asezonat cu sare si piper.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise