Salata de cartofi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • gogosari murati
  • castraveti murati
  • 2 cepe potrivite
  • marar verde
  • maioneza
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet

Mod de preparare

Se spala cartofii cu tot cu coaja si se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert se decojesc si se taie cuburi potrivite.

Se taie ceapa julien, gogosarul fasii subtiri, castravetii in jumatati si apoi felii subtiri. Se pun peste cartofi si adaugam maioneza de post, piperul, mararul si amestecam bine. Dupa gust se mai adauga ulei si otet.

Se serveste ca atare sau ca o garnitura la friptura sau cu peste.

Pofta buna !

P.S. In zilele de dezlegare la peste se poate adauga si peste afumat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise