1. Se pun la fiert cartofii in coaja in apa cu sare; dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie cuburi. Se lasa sa se raceasca intr-un bol, in care se pun peste cartofi 3-4 linguri de apa, sare, piper, 1 lingura otet. Se lasa impreuna, la rece.
2. Se fierb 4 oua tari si se curata. Se prepara o maioneza din doua galbenusuri fierte si unul nefiert, uleiul, sarea, mustarul si zeama de lamaie. Celelalte doua galbenusuri se toaca si se adauga cartofilor, la fel si albusurile fierte, de asemenea tocate, dupa care se amesteca usor.
3. Ceapa curatata si castraveciorii murati se toaca marunt si se amesteca cu cartofii. Marul curatat de coaja si seminte se taie cubulete si se pune in salata. Se incorporeaza si maioneza si se amesteca bine.
4. Se pune salata in salatiera si se orneaza cu gogosar taiat felii si cu masline.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise