Salata de cartofi cu ansoa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carofi fierti
  • 1 borcan peste marinat (ansoa
  • 300 g)
  • 1 ceapa
  • circa 150 g
  • 1 legatura marar
  • 1 tub maioneza slaba
  • 300 g
  • 3 dl smintina de frisca
  • 1/2 lingurita piper
  • 2-3 virfuri de cutit piper
  • 6 oua fierte tari

Mod de preparare

Cartofii reci se taie in cubulete. Fileurile de peste se taie in cubulete, zeama din borcan se pastreaza. Ceapa si mararul se toaca marunt.Totul se amesteca intr-un castron. Se adauga maioneza.

Se bate frisca. Se amesteca cu cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper si circa 2 linguri de zeama din borcanul cu peste. Se taie bucatele 5 oua, se amesteca cu cartofii.

Se orneaza cu cel de-al 6-lea ou taiat felii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise