Salata de cartofi cu capere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie,
  • 1 kg cartofi,
  • 3 linguri capere,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1-2 lamaie,
  • 100 g masline negre,
  • sare, piper, ulei

Mod de preparare

Ceapa se curata si se tine 20 minute intr-un bol cu apa rece si putina sare, va fii mai dulce si mai putin iute. Cartofii se curata, se taie bucatele si se pun la fiert in apa cu sare, se lasa pana fierb, dar sa nu fie prea moi, aproximativ 20 minute. Se scurg si se tin sub jet de apa rece, se pun intr-un bol. Se adauga ceapa taiata solzisori, caperele scurse, patrunjelul tocat fin, maslinele. Se amesteca si se adauga zeama de la lamaie, uleiul, sare si piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise