Salata de cartofi cu capere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie,
  • 1 kg cartofi,
  • 3 linguri capere,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1-2 lamaie,
  • 100 g masline negre,
  • sare, piper, ulei

Mod de preparare

Ceapa se curata si se tine 20 minute intr-un bol cu apa rece si putina sare, va fii mai dulce si mai putin iute. Cartofii se curata, se taie bucatele si se pun la fiert in apa cu sare, se lasa pana fierb, dar sa nu fie prea moi, aproximativ 20 minute. Se scurg si se tin sub jet de apa rece, se pun intr-un bol. Se adauga ceapa taiata solzisori, caperele scurse, patrunjelul tocat fin, maslinele. Se amesteca si se adauga zeama de la lamaie, uleiul, sare si piper.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise