Salata de cartofi cu ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 cepe
  • 1/2 ceasca otet indoit cu apa
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • 1 knorr grecesc
  • Pentru sos:
  • 2 galbenusuri
  • 100 g ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie sau otet
  • un praf de piper si sare.

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata calzi, se taie felii si se pun intr-un carton. Se toarna deasupra otetul indoit cu apa si zaharul.

Se taie cepele felii foarte subtiri, se amesteca cu cartofii, se pune sare, se acopera si se da la rece.

A doua zi se face o maioneza din doua galbenusuri, cu ulei, sare, piper, zeama de lamaie sau otet. Se subtiaza cu apa atat, cat sa se poata amesteca usor cu salata de cartofi

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise