Salata de cartofi cu ceapa rosie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi,
  • 100 ml vin alb sec,
  • 3 cepe rosii,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 lingura otet,
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare, aproximativ 20 minute, se curata, se taie rondele si sa lasa sa se raceasca, se toarna vinul pesta ei. Ceapa se taie solzisori fini si se adauga peste cartofi. Din ulei, sare, piper, otet se face un sos care se adauga in salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise