Salata de cartofi cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 200 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 300 ml maioneza
  • 50 gr masline

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se taie felii. Ciupercile se taie felii si se fierb in apa cu sare. Ceapa se curata si se taie rondele.

Se amesteca cartofii, ciupercile si ceapa cu maioneza. Se adauga sare, piper si maslinele fara samburi taiate rondele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise